Fitxa Tècnica

Estructura formal: I. «Preludi» (106 compassos); II. «N. Primer. Coro de Mariners» (106 compassos); III. «Cançó de Mariona» (45 compassos); IV. «Final del Primer Quadro» [cor amb orquestra] (31 compassos); V. [Instrumental amb diàlegs parlats. Final del cinquè quadre] (254 compassos).

Tonalitat: I. la major; II. mi major; III. fa major; IV. mi major; V. mi major / fa # menor / la major

Instrumentació: (Ftí, Fl, Ob, 2 Cl, 2 Fg) - (2 TpA/Tp, 2 CtíA/Ctí, 2 Trb, Fle, Tb) - (Ti, Bb, Pt, Tri) - (S) -(S1, S2, T1, T2, B) - (Vl1, Vl2, Va, Vc, Cb).

 

Partitures

 

 

 

Altres fonts musicals

 

Per a saber-ne més

Concerts: 

Enregistraments: 

Edicions impreses: 

Autor del text: Pere Colomer i Fors.

Incipit del text: II. Cor: «Avuy la Gallarda la mar tallarà / y més que fer via la veureu volar»; III. Mariona: «Quan soch à la terra enyoro la mar / quan soch a la mar moro de anyoransa»; IV. Cor: «Endins del mar / veureu solcar / la vela extesa / ab llaugeresa»

Arxius: ANC (Fons Orquestra Pau Casals).

Documents: 

Premsa: 

Sigles utilitzades.


Juli Garreta (1875 - 1925) Catàleg de l'obra musical
Joan Gay i Puigbert, Joaquim Rabaseda i Matas, Marisa Ruiz i Magaldi - 2014

logo-arxiu

ARTISTES DE SANT FELIU DE GUÍXOLS

Fotografia

Pintura

Lletres

Música

Sóc Sant Feliu

Sóc Sant Feliu de Guíxols és un projecte integrador, que es fonamenta en la participació ciutadana per fer de Sóc Sant Feliu de Guíxols un portal el més complet possible. Volem ser un punt de trobada on els diferents col·lectius canalitzin els seus projectes i en generin de nous, per això oferim diversos mitjans perquè la gent ens faci arribar informació sobre les activitats i iniciatives que vulguin divulgar.

Contacte

  socsantfeliudeguixols (@) gmail.com
 

Segueix-nos