Burruezo & Medievalia Camerata

Pedro Burruezo, Maia Kanaan i Jordi Ortega, de la mà de la Medievalia Camerata, ens proposen un concert en el qual recuperen històries i melodies antigues amb una mirada contemporània. Principalment, peces morisques, joies sefardites cantades en “ladino”, cançons dedicades a místics de la cristiandat… i alguna cançó trovadoresca d’aires/arrels medievals… Tot amb una interpretació nova, bella, trencadora. Cançons com “Allahouma”, “El rei de Franzia”, “Aman Aman”, “Morenika”, “Quli”, “El meu cavaller”… en català, castellà, àrab… ens regalen les oïdes sota una nova perspectiva que conjumina el prisma contemporani i l’arrel medieval. Algunes d’aquestes cançons formen part del nou disc d’en Burruezo, amb Kanaan, Ortega i altres músics i convidats, disc que ha vist la llum aquesta primavera i que porta per títol “Dervishes & Troubadours”. Sota el nom de Burruezo & Nur Camerata, amb altres músics convidats, el seu repertori posa l’accent en la cultura d’Al Andalus, els sufís i les peces morisques.

Pedro Burruezo, veu, guitarra, mandola d’Algèria, arxillaüt, dulzimel, percussions. Viu a St Feliu des de fa 9 anys.

Maia Kanaan, viola, veu. Viu a Girona, nascuda a la Garrotxa.

Jordi Ortega, violoncel. Nascut a St Feliu de Guíxols.

Treballs recents

-Dervishes & Troubadours. Quinto disco completo de Burruezo con dos partes. Una, con Burruezo & Nur Camerata + Wafir S. Gibril: “Al Andalus S. XXI”. Otra, con Medievalia Camerata, con la voz de Maia Kanaan: “Troba d’Or”. Satélite K/T-sunami 2017.

Pedro Burruezo prosigue su loable cruzada por tender puentes sonoros y de conocimiento. Nueva plasmación en dos propuestas distintas dentro de un mismo álbum: música inspirada en el sufismo y piezas emanadas de composiciones de los trovadores.

Videos

Propers esdeveniments

Contacte

[contact-form-7 id="2182" title="contacte luis gonzalez perez"]

També ens pots trobar a