Sóc Sant Feliu de Guíxols és un projecte privat que es proposa recuperar i divulgar el patrimoni i la cultura de la gent de Sant Feliu de Guíxols.

La nostra pàgina preten que els turistes puguin conèixer què és i què es fa a la nostra ciutat des del punt de vista dels mateixos ganxons.

És un projecte integrador, ja que es fonamenta en la participació ciutadana per fer de Sóc Sant Feliu de Guíxols un portal el més complet possible. Volem ser un punt de trobada on els diferents col·lectius canalitzin els seus projectes i en generin de nous, per això oferim diversos mitjans perquè la gent ens faci arribar informació sobre les activitats i iniciatives que vulguin divulgar.

És dinàmic, ja que es nodreix i creix gràcies a les aportacions de les persones. És sota aquest concepte que s’ha creat Sóc Sant Feliu de Guíxols.

Segurament encara queden molts petits racons que val la pena descobrir, i la nostra intenció és poder fer-ho. És un espai on tots podem explicar el que sabem de la nostra ciutat:

“Tot el que vols saber de Sant Feliu, explicat per la gent de Sant Feliu”.

Si vols comunicar-te amb nosaltres, si us plau, omple el següent formulari i tan aviat com ens sigui possible ens posarem en contacte amb tu. Estem oberts a suggeriments.

Moltes gràcies.

Esteban Abdala Tortajada

logo soc 800x600 1 - Sóc Sant Feliu de Guíxols

CONTACTA’NS

ON SOM

Sant Feliu de Guíxols,
17220 – Girona – Espanya
Telèfon: +34 636 056 637