Termes d’ús del catàleg

Aquest catàleg té com a objectiu la presentació i divulgació de l’obra completa del compositor guixolenc Juli Garreta Arboix (1875-1925). El catàleg es publica digitalment en obert dins el web www.socsantfeliudeguixols.com, especialitzat en temes de difusió de la història i el patrimoni cultural de Sant Feliu de Guíxols.

El catàleg de l’obra de Garreta s’organitza a partir de fitxes descriptives individuals de cadascuna de les obres musicals; al seu torn, a cadascuna d’aquestes obres s’hi associa material digitalitzat (partitures/particel·les, fitxers sonors, audiovisuals…).

Obra musical de Juli Garreta

L’obra musical escrita per Juli Garreta Arboix és de domini públic, atès que han transcorregut més de 80 anys de la seva mort.

Contingut del catàleg

La idea, estructura i textos del catàleg són obra de Joan Gay Puigbert, Joaquim Rabaseda Matas i Marisa Ruiz Magaldi. Els autors han elaborat aquest treball per encàrrec de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

L’adaptació i el disseny de continguts del catàleg al format multimèdia per a la seva publicació a la xarxa han estat desenvolupats per Esteban Abdala Tortajada.

L’edició en línia del catàleg de l’obra musical de Juli Garreta és un projecte realitzat l’any 2014 per Esteban Abdala Tortajada (www.socsantfeliudeguixols.com) i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols – Arxiu Municipal.

El contingut del catàleg es troba subjecte a drets de propietat intel·lectual. En relació als textos que en forment part, com a regla general en podeu citar fragments amb finalitats docents o de recerca, sempre i quan la cita sigui plenament justificable. Per a altres usos, contacteu amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

En qualsevol cas, caldrà fer constar la procedència del text de la següent manera:

Juli Garreta (1875 – 1925) Catàleg de l’obra musical. Joan Gay i Puigbert, Joaquim Rabaseda i Matas, Marisa Ruiz i Magaldi – Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, 2014 (www.socsantfeliudeguixols.com).

Material digitalitzat associat al catàleg

El material digitalitzat disponible des del catàleg (partitures/particel·les, fitxers sonors…) té diverses procedències, segons s’indica de forma individualitzada en cada cas. Cadascun dels centres o particulars ha autoritzat expressament l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols a posar en línia, a través del catàleg, una còpia digitalitzada d’aquest material o a fer-lo accessible mitjançant un enllaç a servidors o a recursos web propis d’aquests centres o particulars. L’ús o disponibilitat d’aquest material digitalitzat pot estar subjecte a condicions específiques per part dels seus titulars; en cas de dubte o per a més informació, adreceu-vos al centre o particular que en custodia els originals.

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i el web www.socsantfeliudeguixols.com declinen qualsevol responsabilitat en els usos que es puguin fer d’aquest catàleg i del seu contingut que siguin contraris a la llei o que atemptin contra els drets i interessos de tercers.